Miniaturní kuličkový šroub získal Zlatou medaili MSV 2023

Miniaturní kuličkový šroub Micro Screw vyvinutý a vyrobený v KSK Precise Motion získal prestižní Zlatou medaili MSV 2023 v kategorii Inovační komponenty ve strojírenství.

Kuřim, 17.10.2023 - Z letošního Mezinárodního strojírenského veletrhu (MSV) v Brně jsme si přivezli Zlatou medaili, kterou náš exponát - broušený miniaturní kuličkový šroub - získal v kategorii Inovační komponenty ve strojírenství. Odborná porota ocenila zejména jeho vysokou přidanou hodnotou pro zákazníka i pro nás jako pro jeho výrobce; lze jej použít napříč obory, jako je letecký, dopravní průmysl, zdravotnictví či přesné elektronové mikroskopy.

 Micro Screw splňuje nejvyšší nároky na přesnost polohování a kvalitu chodu. Vyrábíme jej v průměrech od 5 mm, se stoupáním závitu od 0,5 mm a s velikostí použitých kuliček od 0,6 mm - další informace o miniaturním kuličkovém šroubu naleznete na stránce Micro Screw.

 Velké věci mohou být skutečně v malém balení. Ocenění miniaturního kuličkového šroubu utvrzuje postavení KSK Precise Motion v oboru a ukazuje, že přesnost i inovace jsou důležitými aspekty nejenom moderního strojírenství.